Πολιτική Επιστροφών - Αλλαγών

Θα πρέπει να αποστείλετε το προϊόν μαζί με την απόδειξη και τη φόρμα επιστροφής, σε διαφορετική περίπτωση δεν θα γίνεται δεκτή η επιστροφή, χωρίς εξαιρέσεις. Η διαδικασία επιστροφής ξεκινά μόλις παραλάβουμε το προϊόν, και εφόσον το προϊόν πληροί τις προϋποθέσεις επιστροφής (δεν είναι κατεστραμμένο, ανοιγμένο κ.ο.κ).
Η απόδειξη πρέπει να περιλαμβάνεται υποχρεωτικά για όλες τις Επιστροφές, χωρίς εξαιρέσεις. Για τις αλλαγές μπορείς να στείλεις αντίγραφο της απόδειξής σου.

Η επιστροφή μπορεί να γίνει μέσα σε 14 ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής. Μετά τις 14 ημερολογιακές ημέρες δεν θα γίνονται δεκτές επιστροφές, χωρίς εξαιρέσεις. Τα προς επιστροφή προϊόντα να είναι καλά συσκευασμένα σε σφραγισμένο δέμα.

Όλα τα προϊόντα που επιστρέφονται θα πρέπει να είναι στην αρχική τους κατάσταση με τις ετικέτες. Οποιαδήποτε φθορά ή ζημιά προκληθεί θα έχει σαν αποτέλεσμα την μη αποδοχή της επιστροφής, χωρίς εξαιρέσεις.

Για να επιστραφεί το προϊόν, επικοινωνείς με το υποκατάστημα της εταιρείας courier «ACS» που σε εξυπηρετεί και αποστέλλεις το δέμα στην διεύθυνση Κωστή Παλαμά 1, Τ.Κ. 14343 ΝΕΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ, ΤΗΛ. 210 2582 369 EXPLORER APPAREL AE

Η εταιρεία EXPLORER APPAREL AE αναλαμβάνει τα έξοδα της πρώτης επιστροφής της παραγγελίας, εφόσον η επιστροφή γίνει με την εταιρεία που συνεργαζόμαστε «ACS». Σε περίπτωση που επιλέξεις άλλη εταιρεία για την επιστροφή, ή εάν χρειαστεί να επιστραφεί ξανά η ίδια παραγγελία, τα έξοδα σε βαρύνουν αποκλειστικά και διαφοροποιούνται ανάλογα με την εταιρεία, το βάρος του δέματος κλπ.

Επιστροφή χρημάτων

Η διαδικασία επιστροφής ξεκινά μόλις παραλάβουμε το προϊόν, και εφόσον το προϊόν πληροί τις προϋποθέσεις επιστροφής (δεν είναι κατεστραμμένο, ανοιγμένο κλπ). Η επιστροφή χρημάτων γίνεται ανάλογα με τον τρόπο που έχει γίνει η πληρωμή: Εάν έχετε χρησιμοποιήσει πιστωτική κάρτα, το ποσό πιστώνεται στην κάρτα σας, ενώ εάν έχετε πληρώσει με μετρητά ή αντικαταβολή, το ποσό πιστώνεται στο τραπεζικό λογαριασμό IBAN που έχετε δηλώσει. Αν η πληρωμή έχει γίνει μέσω Paypal, τότε η επιστροφή γίνεται στον Paypal λογαριασμό σας. Σε κάθε περίπτωση, η διαδικασία γίνεται εντός δέκα (10) εργάσιμων ημερών από την παραλαβή του προϊόντος.

Αλλαγή προϊόντος

Για αλλαγή προϊόντος μπορείτε να επικοινωνήσετε με ένα τηλεφώνημα στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο 210 2582 369, από (Δευτέρα έως και Παρασκευή 10 π.μ. – 18 μ.μ.) Εκεί δηλώνετε το προϊόν που θέλετε και, εφόσον είναι διαθέσιμο, θα γίνει άμεσα η αντικατάσταση. Η απόδειξη πρέπει να περιλαμβάνεται υποχρεωτικά για όλες τις Επιστροφές, χωρίς εξαιρέσεις. Για τις αλλαγές μπορείς να στείλεις αντίγραφο της απόδειξής σου. Όλα τα προϊόντα που επιστρέφονται θα πρέπει να είναι στην αρχική κατάσταση που τα παραλάβατε. Οποιαδήποτε φθορά ή ζημιά προκληθεί θα έχει σαν αποτέλεσμα την μη αποδοχή της επιστροφής, χωρίς εξαιρέσεις.

Ελάττωμα στην παραγγελία

Κάθε παραγγελία που φεύγει από τα γραφεία του ηλεκτρονικού καταστήματος EXPLORER APPAREL  ελέγχεται εξονυχιστικά, ωστόσο πάντα υπάρχει η πιθανότητα λάθους. Εάν υπάρχει ελάττωμα στο προϊόν που παρέλαβες, ή στη συσκευασία (ενδεικτικά: αν η συσκευασία είναι σχισμένη ή βρεγμένη), θα πρέπει να κρατήσεις την συσκευασία ως αποδεικτικό στοιχείο και να επικοινωνήσεις άμεσα μαζί μας στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών ( 210 2582 369, από Δευτέρα έως και Παρασκευή 10 π.μ. – 18 μ.μ.). Η εταιρεία courier που συνεργαζόμαστε (ACS) θα παραλάβει το προϊόν με δικά μας έξοδα.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ

Μπορείς να επιστρέψεις το προϊόν που αγόρασες εφόσον είναι αχρησιμοποίητο και στην αρχική του κατάσταση, και η συσκευασία του δεν έχει ανοιχτεί με οποιονδήποτε τρόπο. Ενδύματα στα οποία έχει αφαιρεθεί το ταμπελάκι, ή που έχουν χρησιμοποιηθεί πέραν της διαδικασίας δοκιμής δεν επιστρέφονται. Σε περίπτωση επιστροφής, είναι απαραίτητο να υπάρχει και η απόδειξη αγοράς μέσα στο δέμα. Εφόσον δεν τηρούνται κάποιες ή όλες από τις παραπάνω προϋποθέσεις, η EXPLORER APPAREL AE έχει δικαίωμα να μην δεχτεί την επιστροφή του συγκεκριμένου προϊόντος. Στην περίπτωση αυτή, το προϊόν γυρίζει στον αποστολέα του, ο οποίος βαρύνεται με τα έξοδα της αποστολής. Εάν δεν επιθυμείς να αποστείλετε το δέμα με courier, μπορείτε να το παραδώσετε αυτοπροσώπως.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Close